30 november 2010

Kikar in

Kilar in en snabbis nu på kvällen, vi har haft fint besök av Johan och Sara! Viggo såg sin chans och tvingade till sig lite innebandy tid med Johan ;) vi fikade även supergoda saffransbullar som de hade med sig.




Jag bjuder på en bild på en Lagomt trött småbarnsmamma. Nu ska jag ligga i soffan och njuta resten av kvällen! Imorgon ska jag skriva så att tangenterna glöder!

Sortera

Jag visade tidigare när Viggo stoppade ner mynt i sparbössan. På detta kort kan ni se hur han sorterar alla stora femkronor för sig...



Den som spar han har...

I skrivande stund fyller Viggo sin fina sparbössa från Cult Design med en herrans massa mynt. Jag undrar vad han sparar till....






Soffläge

Killarna fixar dinner, köttbullar och mackisar! Själv ligger jag i soffan och kikar på roomservice.



Väggord

Nu avrundar jag skrivandet för idag. Imorgon ska jag sitta på skolan tillsammans med Fia, förhoppningsvis kan vi tipsa varandra!

Stefan slutar jobbet om tjugo minuter, då plockar han upp mig innan vi åker och hämtar Viggis. Jag funderar på om vi ska åka på affären och köpa saffran...







Fina Väggord och en liten prins i en butik i skellefteå.

IKEA











I LIKE!

Jul i vårt hus!

















29 november 2010

Dinner tajm!

Hej på er!
I helgen har jag varit busy woman så uppdateringen har varit = N O L L! Nu lagar vi middag, vi lyxar till det idag med fläskfilé och ugnsrostade grönsaker. Vi måste skynda då vi ska på VIP kväll på Stadium och direkt efter heja på moster Nora som har match.

Igår klev jag och Viggo upp tidigt och följde med mormor och moster Hanna till skellefteå där vi gick på julskyltning och kikade på innebandy. En supermysig dag! Vi kom hem på kvällen och klev då in i ett hem som var julstädat och julpyntat med tusen ljus tända! Jag blev så LYCKLIG! Jag ska visa er bilder ikväll, nu ska vi mumsa mat!

27 november 2010

Kul!

Jag har så trevligt! Kvällen kommer bli ännu bättre! Så fina tjejer jag har i min närhet!



Girls

Jag omges av superfina tjejer! Vi har trevligt och äter och dricker gott. Lovely!






På plats!

Härliga tjejer och mycket fortlöp bordet, kan det bli bättre?;)












Xmas

Nu har vi julpyntat pyttelite i vardagsrummet! Vi är långt ifrån klar, det är mycket som skall köpas.









.... Och i Viggos rum...









26 november 2010

F R E D A G

Godmorgon!
Så härligt med Fredag! Vi är på väg till farmor där Viggo skall få vara under min sista(!) praktikdag. När jag slutar hämtar jag upp honom sen åker vi vidare till vänner där det blir taco middag och mys. I like!

Hoppas ni får en fin Fredag ♥





Stjärna

Efter vi hämtat pappa på jobbet idag åkte vi på Mio för lite julshopping. Jag köpte en turkos julstjärna jag tänkte ha i köksfönstret men när vi kom hem ville Viggo absolut ha den i sitt eget fönster, och så fick det bli :) Det blev supermysigt! Skall visa bild sen.


När man just varit sjuk får man ha tutte och snutte mitt på dagen. Viggo ÄLSKAR att åka mios barnvagnar, "meeeera, meeeera" ropade han så fort man stannade ;)

24 november 2010

:(

Efter sovstunden vaknade han med hög feber igen, oj så ynklig han var! Han fick snabbt en Alvedon och lite dricka. Nu är han bättre men fortfarande dålig. Imorgon ska moster Hanna ta hand om honom. Även fast jag naturligtvis inte vill något annat än att rå om honom själv är jag så tacksam och glad i att ha nära och kära som ställer upp i vått och torrt när det inte finns någon annan utväg ♥

Viggo hälsar

Viggo hälsar till mojmoj, Noja och Nanna. Adde känn dissen ;)

Innebandykompis?

Innebandykompis, finns det att köpa? Jag förstår inte hur han orkar spela timme ut och timme in, och helst ska han ha en motståndare. Jag förstår honom, hur kul kan det vara att spela själv? Visst spelar jag gärna med honom men jag har varken all tid eller ork i världen ;)

På benen!

Efter lite risifrutti är han på benen igen! I skrivande stund spelar han innebandy samtidigt som han sneglar på Laban som går på tv. JIPPI!


I bakgrunden kan ni skymta lite julpynt :)

Snow

Inatt när jag låg vaken här i soffan började det snöa jätte mycket utanför fönstret, så jag kunde inte låta bli att njuta lite mitt i kaoset. Just känslan man får när man sitter inne och tittar ut är ju bara för härlig!

I eftermiddag när S kommer hem ska jag smita iväg på lite julshopping. Pynt och bak ingredienser ska handlas. Om jag orkar slänger jag ihop en saffransdeg ikväll, hela helgen är fullspäckad med planer så det skulle vara skönt att få det gjort innan.

Nu ska jag fortsätta se spöket laban filmen som spelas för sjuttioelfte gången idag ;)

Hoppas ni får en fin Onsdag UTAN feber♥



Tuff natt

Efter många om och men kom han till ro inatt. Nu ligger vi båda vakna i soffan och tittar på the voice. Ska duka fram lite frukost snart och se om han är sugen på nåt..



Glödhet

Jag ligger i soffan vaken med en glödhet liten kille. När jag skulle läggs mig brände jag mig nästan på honom, strax efter vaknade han och yrade runt i sängen. Nu har han fått alvedon och druckit massor med julmust. Hoppas han får sig lite sömn inatt...




23 november 2010

Natta själv

Viggo nattar sig själv i sin säng just nu, 1 gång har han kommit upp men inget mer nu på 10 min. Antingen håller han på att somna eller lever han loppan därinne;)



Kramkalas

Viggo kröp upp min famn nyss, "komma, komma" sa han och kramades massor! ♥



Inte nog med det, när han ätit klart middagen sköt han bort tallriken och sa " tack maat". Nu förstår jag vad förskolan menar med att han är så artig;)

Dinner time

Potatisbullar med bacon och lingonsylt, Lagomt lyxigt en Tisdag ;)

Ikväll väntas det horror movie!



Ljus i mörkret

Viggo sover i soffan, jag har hunnit vila med honom 1 timme, tvättat och hängt 2 maskiner tvätt, plockat undan och blogga. Skulle vilja dammsuga men får hejda mig så han får vila i lugn och ro.

Nu har det börjat mörkna så ljusen är tända och jag har bosatt mig i soffan. Här tänker jag ligga tills V vaknar och jag kan möta hans förhoppningsvis piggare blick och ge honom tusen kramar och pussar!






Update

En något spak kille i soffan framför bompa. Jag håller på att värma lite fryst köttfärsås jag fått av mamma, det är guld värt dagar som denna när det inte riktigt blir som man tänkt sig.



Mot dagis!

Fick just ett samtal från förskolan om att de har en febrig kille där. Ska skynda mig att hämta så jag kan bädda ner honom i soffan hemma!



22 november 2010

♥ Kappahl

Kappahl har fått in så mycket fint! Mycket som passar till både jul, nyår, vardag och fest! Imorgon blir det ett besök och förhoppningsvis kommer jag hem med någon utav gobitarna!






Denna skulle Viggo vara fin i, Nej.... Denna skulle vara fin på Viggo! Det är barnen som gör kläderna och inte tvärtom.

Maria

Svenska Hollywood fruar på tvn, jag bara ÄLSKAR Maria Montazami! Kan man bli annat än glad när man ser henne?:)



Drygt 100 st

På bara någon dag har besökarantalet höjts med drygt 100st nya läsare. KUL! Välkomna hit! Lämna gärna en kommentar om vem du är och hur du hittade hit, detta gäller även du som kilat in här en längre tid:)

KRAMAR


Var tog tiden vägen?

Godkväll!
Jag var så trött och slut efter middagen så jag gick och vilade lite på soffan. Jag måste ha somnat för vips är klockan över åtta och lillprinsen sover sött i sin säng. TACK, detta behövde jag verkligen! Nu blir det tv tittande resten av kvällen, soffan är EXTRA skön ikväll.

Vi hittade mycket fint på affärerna, naturligtvis glömde virrigamamman börsen så jag får åka och snabbshoppa gobitarna vi hittade imorgon istället.

Viggo var extra fascinerad av tomtarna och golvet som glittrar när man går :)